USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Global Career Summit 2023'te gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verildi

3İK Ajans Başkanı Alper Çakıroğlu, "Global Career Summit 2023 etkinliğiyle 500'ün üstünde darülfünun öğrencisini 3 günde hep 30 ayrımlı panelde 30 ayrımlı iştirak yöneticisi ile müşterek araya getirdik." dedi.

Global Career Summit 2023'te gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verildi
04-02-2023 16:06
İstanbul

Global Career Summit 2023, üç çağ süresince iş dünyasından altın adları 500'ün üstünde mektepli ile buluştururken, gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verdi.

3İK Marka İletişim Ajansı'ndan meydana getirilen açıklamaya göre, ajans çeşidinden QNB Finansbank'ın daimi; pladis, Turkish Technology ve Yıldız Holding'in resmi sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de planlı "Global Career Summit 2023" etkinliği sona erdi.

Finans, çabuk istihlak ürünleri, sağlık, endüstri ve uygulayım bilimi kabil muaddel sektörlerden dalında mürşit temsilcilerin öğrencilerle ortak araya geldiği 3 günce etkinliğe 500'ün üstünde darülfünun talebesi katıldı.

"Dünya sizin; yakalayın, şekillendirin ve değiştirin" mottosuyla planlı etkinlikte sayısal dönüşümün tesirleri ve bu dönüşümde cesur, elastik ve ahenk sağlayabilir olmanın önemi ön plana çıktı.

Global Career Summit 2023 etkinliğinin ilkin dü gününde ortaklık yöneticileri çeşidinden meydana getirilen sunumlarda cesurluk ve atiklik mesajları ön plana çıkarken, akıbet çağ ise ayrı ayrı kültürlere ve ortaklık içi rollere ahenk sağlayabilme becerisi vurgulandı.

Etkinliğin öğrenciler düşüncesince en şişman kazanımlarından biri ise meydana getirilen sunumların birlikte ortaklık yöneticileri ile networking aralarında buluşabilmek ve aracısız yazışma kurabilmek oldu.

Açıklamada mevzuya bağlı görüşleri arazi düzlük 3İK Ajans Başkanı Alper Çakıroğlu, bu sene 6'ncısı planlı Global Career Summit 2023 etkinliğiyle 500'ün üstünde darülfünun öğrencisini 3 günde toplanmış 30 muaddel panelde 30 muaddel ortaklık yöneticisi ile ortak araya getirdiklerini bildirdi.

Panel aralarında ortaklık yöneticileri ile uygun networking ika fırsatı da bulan çoluk çocuk düşüncesince akıbet etap hayır ortak aktiflik gerçekleştirildiğini kaydeden Çakıroğlu, "Gerek etkinliğimize eklenen ortaklık yöneticileri, icap öğrencilerden aldığımız arka bildirimler bizim düşüncesince talih verici." ifadesini kullandı.

Global markaların temsilcileri öğrenciler ile buluştu

Açıklamada etkinlikte icra ettiği konuşmaya arazi maruz Colgate-Palmolive Türkiye Ülke Müdürü Rob Carter, kariyerindeki dönüm noktalarından birisinin ABD'deki ortaklık umumi merkezinden muaddel ortak ülkeye atanması bulunduğunu bildirdi.

Colgate yöneticisi adına Amerika kabil piyasa penetrasyonu erdemli ortak ülkeden Hindistan ve çabucak peşi esna Tayland'a atandığında aşırı muaddel piyasa dinamikleri ve alıcı beklentileri ile karşılaştığını kaydeden Carter, "Bunun bana katmış olduğu en ehemmiyetli sınama ise hem ortaklık içre bununla birlikte alıcı tabanında muaddel kültürlere ve piyasa dinamiklerine ahenk sağlamanın önemini kavramam oldu. İş hayatında kendiniz ve kabadayı olabilmek kadar, elastikiyet anlayışına ehil iktisap etmek ve ahenk sağlayabilmek de değerlidir." değerlendirmesinde bulundu.

Penti Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cristina Polini de 10 sene ilkin Türkiye'deki görevine başladığında mahveden algısının aşırı muaddel bulunduğunu belirterek, şu detayları verdi:

"Bulunduğumuz segmentte bellik farkındalığı iyice düşüktü. İtalya'dan mevrut ortak hevesli adına bu benim düşüncesince aşırı öğür olmadığım ortak durumdu. Yaptığımız çalışmalarla akıbet 10 yılda Türk tüketicisinde bellik algısını yapılandırmayı başardık. Bu örnekten yola çıkarak şurası söyleyebilirim ki muaddel ülkelerde, kültürlerde ve pazarlarda, mesleğinizi yapmak ilkin o ekin ve pazarı akla yatkın anlayabilmek nedeniyle da ahenk sağlayabilmekten geçiyor."

Çimsa Global İş Geliştirme Müdürü Ahmet Hamdi Hafızoğlu ise iş hayatında ahenk sağlayabilmenin önemine dikkati çekti.

Hafızaoğlu, "Çimsa adına 2019'da Valencia'da ortak istihsal tesisi satın aldığımızda projenin en ehemmiyetli zorluklarından birisinin çalışanların ahenk sorunu olabileceğini ayırt ettik. Bir idareci adına gençlere tavsiyem bariz görüşlü olmaları, muaddel kültürlere ve iş dinamiklerine ahenk mizan becerilerini geliştirmeleridir." ifadelerini kullandı.

Öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdi

Etkinliğe eklenen Günsu Vişne, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden acemi yetkilendirilmiş bulunduğunu ve giderek sınai ruh bilimi dalında idman istediği düşüncesince bu etkinliğe katıldığını bildirdi.

Burada sağ aşırı firmanın ve kurumun elbette çalıştığını, ne bölgelerde işe alıntı yaptıklarını ve acemi fırsatları gördüğünü aktaran Vişne, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Şirketlere elbette müracaat yapabileceğimizi ve ne bölgelerde kendimi ne manada geliştirmem icap ettiğini öğrendim. Networking aralarında ortaklık yetkilileriyle mülakat fırsatı elde ettim ve toplumsal ağlar üstünden onlara anlayış fırsatı yakaladım. Bu aktiflik gelecekte kariyerimde ne kabil adımlar atmam gerektiği dair bana yardım sağladı. Artık ne hedeflediğimi ve ne şirketlerde idman istediğimi elan belirgin biliyorum. Kariyer basamaklarını elan berk adımlarla çıkacağımı düşünüyorum."

Etkinliğe eklenen Asya Gündüz de MEF Üniversitesi Ekonomi Bölümü talebesi bulunduğunu belirterek, nice şişman firmanın marketing direktörlerinden insanoğlu kaynakları yöneticilerine genişliğinde sağ aşırı salahiyetli ile aynı iletişimde olma fırsatı bulduklarını anlattı.

"Aslında bu kalem konferanslarda en azından benim beklentim bu unvanlardaki yöneticilerle uygun yazışma kurabilmek fakat bu sağ belkili olmuyor." ifadesini kullanan Gündüz, Global Career Summit kabil konferanslarda elan aşırı uygun yazışma kurabildiklerini kaydetti.

Gündüz, kariyerinde marketing dalında ilerlemeyi düşündüğünü ve bu bölgede yetişim ve iş fırsatları kovaladığını belirterek, "Bu sebepten dolayı marketing dalında etkin şahısların ne firmalarda, elbette pozisyonlarda ve ne çeşit motivasyonlarla çalıştıklarını gitmek iyi ortak duyguydu ve 'bana ortak açılım kattı' diyebilirim. Büyük markaların haricinde burada stantta duran arkadaşlardan mülakat verdiğim bireylere genişliğinde esasta yalnızca ortaklık adına değil nice muaddel adamla da yazışma ihdas fırsatı buldum. Benim düşüncesince aşırı dörtköşe ortak etkinlikti." açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler