USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul'da gong Bulls GSYO ve RePG Enerji düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul hususi Pazar'daki 15. envestisman Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı (GSYO) kabilinden gerçekleştirildi.

Borsa İstanbul'da gong Bulls GSYO ve RePG Enerji düşüncesince çaldı
14-06-2022 11:02
İstanbul

Borsa İstanbul açıklamasına göre, Bulls GSYO, yenilenebilir erke dalında henüz evvela on paralık eskimemiş olan, ortamdaki (hava, su, gaz, yağ) gönen ve ısı değişiminden (gizli ve atılan ısıdan) yüzdelik 100 evcil ve patentli teknolojisi ile erke ve su üreten RePG Enerji'ye envestisman yaptı.

Gizli ısı ve atık-ısı kaynağını yenilenebilir erke deposu kıl payı kullanan patentli erke teknolojilerini havi yüzdelik 100 acemi evlat "yenilenebilir erke jeneratörü" RePG Enerji'nin 13 Haziran'daki gong törenine Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Bulls GSYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Kuruçayırlı, Genel Müdürü Ersoy Çoban, şeriklik ortağı Kemal Akkaya, RePG Enerji Sistemleri San. ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karayağız, RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk katıldı.

Açıklamada görüşlerine toprak sunulan Bulls GSYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, 14 Temmuz 2021'de kurulan Bulls GSYO'nun amacının erdemli faiz potansiyeli taşıyan, yenilikçi birlikte basar açısına sahip, vizyoner girişimcilerin planlarına dayanaklık etmek hasretmek bulunduğunu belirtti.

Bu amaçla kurumsal birlikte çatı kurduklarını aktaran Sarıhan, idare kurulunda Commercial Bank Of Qatar'da idarecilik yapmış, Alfardan Group içre Stratejik İlişkiler Müdürü ve Alfardan Türkiye Direktörü bulunan Atilla Kuruçayırlı, Merkezi Kayıt Kuruluşu'nda idareci namına fariza yapmış Hüseyin Kaya, ferişte yatırımcılık dair levent boylu seneler tecrübesi bulunan Aydın Öztunalı kıl payı dalında görmüş geçirmiş adlara toprak verdiklerini bildirdi.

"Yeni evlat yenilenebilir erke sektöründeki şirketlere envestisman gerçekleştirmek önceliğimiz"

Sarıhan, bu çelimli idare ekibine kapital piyasaları ve adım sermayesi yatırımları dair 25 salname birlikte tecrübeye eş Kemal Akkaya ve insanoğlu kaynakları, gurur stratejileri dair bilirkişi bulunan Neslihan Mumcu'yu eş namına kattıklarını aktardı.

Kemal Akkaya'nın tecrübesinin kuruluşa şişman bedel kattığını tamlayan Sarıhan, acemi ortaklarla bu arada Bulls GSYO'nun, adım sermayesi yatırımları alanındaki hedeflerini henüz ileriye taşıyacağını vurguladı.

Sarıhan, faiz aşamasındaki er etap şirketlere, eş oldukları kurumsal bilim ve tecrübeler ile finansman, idare ve konfigürasyon desteği sunarak Türkiye ekonomisine yardım sağlayacak değerler biçimine gelmelerinin hedeflendiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Ülkemizin en ehemmiyetli dış alım kalemi enerji. Enerji alanının devletlerin kalkınma politikaları içre dirimsel ehemmiyet haiz izlemsel birlikte meydan bulunduğunu biliyoruz. Bulls GSYO namına sürdürülebilirlik, envestisman politikalarımızda en ehemmiyetli hususlardan biri. Geleceğin yeşil erke ekseninde şekillendiğinin de bilincindeyiz. Sürdürülebilir birlikte evren düşüncesince acemi evlat yenilenebilir erke sektöründeki şirketlere envestisman gerçekleştirmek önceliğimiz. Ülkemiz ekonomisinin gelişmesinde yenilenebilir erke yatırımlarının himmet kazanması gerekiyor. Bu doğrultuda yenilenebilir erke kaynakları ve atılan ısı kaynakları ile güçlü, daima ve okunabilen erke üreten RePG Enerji'yi envestisman portföyümüze karışma ettiğimiz düşüncesince mutluyuz. Yeni evlat erke teknolojilerine ve inovatif girişimlere envestisman gerçekleştirmek kıl payı fırsatları yakından izlem ediyoruz. Yeni evlat yenilenebilir erke sektöründe çalışkanlık yayınlayan şirketlere envestisman hazırlamaya bitmeme edeceğiz."

"Kolay mobil yalıtım istihsal aleti olma hususi durumunu taşıyor"

RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk de RePG Enerji'yi ortamdaki (havadaki görece nem, su, gaz, yağ) gönen ve ısının güneş içerisindeki değişiminden erke (elektrik, ısıtma, soğutma) ve su üretebilen acemi evlat yenilenebilir erke teknolojisi namına tanımladığını belirtti.

Doğadan ilham alınarak duyurulmayan ve atılan ısıdan yüzdelik 100 yenilenebilir erke ürettiklerini ve karbon emisyonu yapmadıklarını aktaran Ayartürk, konutlarda ve otellerde doğrudan, gizli-ısı ve gün-ısı sistemine veya merkezi meslek ile ısıtılan suya ilişkin namına sanayide üretimevi bacaları, fırınlardaki atılan ısılar, 60-99 kadar arası jeotermal kaynaklar, kompresörler ve araçlardaki soğutma sisteminden faydalanarak yalıtım enerjisi üretebildiklerini kaydetti.

Ayartürk, RePG'nin sonuç 4 sene içre TRAngels ferişte envestisman firması önderliğinde 40 milyon TL üstünde er etap uygulayım bilimi yatırımı aldığını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bulls GSYO'dan aldığımız bu acemi envestisman ile yeşil erke dönüşümünde lehçe ve toptan aktör olmayı planlıyor, bire birlikte sürede ferdî erke üretici/tüketici pazarında önder olmayı hedefliyoruz. Atık ısısı erdemli bulunan jeotermal alanlarda ve çekirdeksel santraller özellikle edinmek kıl payı nice değişik bölgede parlak erke dönüşümünde anahtar birlikte gösteriş oynayacağız. RePG teknolojisi arsıulusal tescillenmiş nice patente sahip. RePG erke ve su jeneratörlerine meydana getirilen yatırımlar menfaatlerini 2-4 sene içre ödeyebiliyor.

Fotovoltaik panellere ve yel türbinlerine uyarınca baş döndürücü henüz az toprak şamil RePG ürünleri, parçalı ve mobil olmaları sebebi ile gayrı yenilenebilir erke kaynaklarına uyarınca henüz baş döndürücü elastikiyet ve henüz az geçmiş envestisman maliyeti sunuyor. RePG, ceninisakıt sıcaklıktaki atılan ısı kaynaklarından ve havadaki duyurulmayan ısıdan yalıtım üreten arsıulusal patentli makinaları ile dünyada henüz evvela eskimemiş erke kaynaklarından faydalanılmasını sağlıyor. Ev, otomobil, iş yeri, uran alanları, anahtar ve data merkezlerinde kullanılacak bulunan bulunan RePG ürünleri, dünyanın yegâne bedava mobil yalıtım istihsal aleti olma hususi durumunu taşıyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler