USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Balık Ayhan ile Hüsnü Şenlendirici Ayvalık’ta buluştu

Eğlence dünyasının dü adlı sanlı adı Balık Ayhan ile Hüsnü Şenlendirici, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde planlı birlikte düğünde verdikleri konserle birlikte araya geldi.

Balık Ayhan ile Hüsnü Şenlendirici Ayvalık’ta buluştu
01-08-2022 10:07

Balıkesir'in İvrindi kazasının Türkiye genelinde şöhretli nezdinde et ve et ürünleri firmasının malikleri Yusuf ve hasret Yalçın'ın oğlanları Pars düşüncesince düzenledikleri abidevi sünnet düğününde buluşan dü dev sanatçı, verdikleri konserle adeta kulakların pasını sildi.

Cunda Aşiyan'da, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve yüzlerce elit konuğun katılımıyla gerçekleşen cilt öncesinde muhabirimize açıklamalarda mevcut “Balık Ayhan” lakaplı Ayhan Küçükboyacı minimum 25 sene sonradan baştan Ayvalık'ta olmaktan duyduğu memnuniyeti tabir ederek, “Bu süreçte Ayvalık gelişmiş. Daha da arı sili olmuş. Zaten belleğimizde nezdinde Ayvalık sevgisi vardı. Bu gidişat nezdinde büküm henüz arttı. İnanılmaz nezdinde müvellidülhumuza meşbu havası var” dedi.

Geçtiğimiz sene geçirdiği ihtisas krizi ondan sonra anjiyo bulunduğunu hatırlatan Balık Ayhan, “Bir stent taktılar. Zaten kilogram da verdim biraz. Şu anda aşırı şükür iyiyim. Sevgili hasret Yalçın ablamızın çocuğunun sünnet düğünü düşüncesince kalburüstü kardeşim Hüsnü Şenlendirici ile buradayız” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki çağda sayısal platformlar düşüncesince nezdinde görümsetme emek vermesi içre olacağını kaydeden Ayhan Küçükboyacı, “Bu emek vermek düşüncesince aklımda iki-üç parça elleme iz var. Bir arkadaşımın da bestesi var. Yapımcım canan Serkan Sükan ile bu eserleri değerlendireceğiz. İnşallah seneler sonradan önceki yol nezdinde görümsetme çekeceğiz. Bu çalışmanın aşırı elleme olmasını hedefliyoruz. Diskoteklerde, barlarda ve canlılık yerlerinde dillere persenk olmasını arzuluyoruz. Biraz henüz nezdinde tomar darbukanın öne çıkmış olduğu nezdinde iz olmasını planlıyoruz. Ben rastgele plan öncesinde güvenilmez heyecanlanıyorum. Şu anda da bu heyecanı yaşıyorum. Halkıma elleme nezdinde şeyler arz etmek istiyorum. Bana da bu gücü sağlayan halkımız. Ben bölüt sırtımı dayadım. Bazen yanlışlarım da oldu. Mesela siyasete katiyen girmemeliydim. Ama ego Roman topluluğunun sözcülerinden biriyim. Siyasetten sonradan az buçuk art projelere düştük lakin bari siyasete girmeseydim sanarak hayıflanıyorum. Ancak benim nice şapkam var. Bu şapkaların bütünü de büyülü şapkalar. Mesela nezdinde devir jazzcı, nezdinde devir nezdinde bakıyorsunuz sazende oluyorum. Bazen hanende oluyorum. Bazen darbukacı oluyorum. Benim verdiğim isimle ‘şarbukacı' oluyorum” dedi.

Önümüzdeki süreçte konserler serisinin olacağını özetleyen Balık Ayhan, “Bu ayın 14 ve 16'sında Antalya'da, 26 ve 27'sinde Mersin'in Silifke ilçesinde olacağım. Ondan sonradan da 5 Eylül'de Bulgaristan'da nezdinde konserimiz var. O dinleti düşüncesince ara sınav almaya çalışıyorum. Tüm bunların arkası sıra da Eylül ayının sonu kadar toy klipimle beraberce şita sezonunu açacağız. Önümüzdeki süreçte sezdirmeden iddialı olacağım. Benim uğraş rastgele devir kendimle olmuştur. Ben tek devir sevgililerimle ön plana gelmedim. Bu açıdan rastgele defasında magazin basınından kaçınmışımdır. Çünkü benim magazinsel nezdinde hayatım yoktur. Ben, bütün sevenlerimi başımın hesabına koyuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Türkiye'nin rastgele yanı benim adeta evim gibidir” sanarak konuştu.

Hüsnü Şenlendirici: “Tarıma yönelme dair geç fark kaldık”

Ayvalık'ta en sonuç pandemiden dinleti verdiğini hatırlatan adlı sanlı gırnata virtüözü Hüsnü Şenlendirici ise, “Demin buraya gelirken Ayvalık Açık Hava Tiyatrosu'nun önünden geçtim. O konseri hatırladım. İnşallah önümüzdeki süreçte de Ayvalık'ta dinleti verebiliriz” dedi.

Önümüzdeki süreçte henüz aşırı Sibel Can ve Hakan Altun ile beraberce sundukları “Şarkılar Bizi Söyler” programına yöneleceğini özetleyen Hüsnü Şenlendirici, “Ama bu süreçte resimlik yada single ika durumumuz olmayacak. Bir apayrı artist arkadaşımın gerisinde O arkadaşımın gerisinde araklamak kadar nezdinde projem de yok. Ama rahmetlik Avni Anıl'ın aşırı elleme nezdinde bestesi düşüncesince görümsetme çekeceğiz inşallah. Bunun haricinde henüz aşırı monitör programımıza ciddiyet vereceğiz. Zaten o izlence devrimizin aşırı şişman nezdinde tarafını kaplıyor. Böyle olunca da gayrı işlere devir kalmıyor. Programımız da doğrusu düzeyli ve terbiyeli. Müzik güzel. Sohbet güzel” ifadelerini kullandı.

Sinemada rastgele nezdinde filmimizde gösteriş kabul etmek kadar de nezdinde hedefinin bulunmadığını vurgulayan Şenlendirici, “Ben nezdinde aralar beyaz perdeye düşkünlük sarmıştım. Sadece meraktan bu yönde nezdinde dü denemelerim beli lakin bunlar benim düşüncesince elden eğlenceydi. Çekimlerini Bergama'da gerçekleştirmiştik hatta. Bence musiki henüz aşırı keyifli” dedi.
Bergama'da okazyon buldukça çiftliğin içerisindeki zeytinliklerle ve gelişmemiş domates, patlıcan ekimleri yaptığını kaydeden adlı sanlı virtüöz Hüsnü Şenlendirici gazetecilerin, ‘Türkiye'nin tarıma henüz nezdinde tomar eğilmesi gerekiyor mu?' sorusuna da “Geç fark kaldık” yanıtını verdi.

Suat Salgın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler