USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Asırlık büro mobilyası markası Nurus, Türkiye'nin en iri "ofis göçü"ne hazır

Asırlık büro mobilyası markası Nurus, İstanbul Finans Merkezi ile yaşama geçecek Türkiye'nin en iri "ofis göçü"ne isteyen oldu.

Asırlık büro mobilyası markası Nurus, Türkiye'nin en iri
13-01-2022 09:29
Ankara

Nurus Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Baştasarımcısı Renan Gökyay, Ankara Sanayi Odası (ASO) Sincan 1. OSB'deki fabrikada düzenlemiş bulunduğu matbuat toplantısında, firmanın 1927 senesinde iri dedeleri Nurettin Usta kabilinden birlikte marangoz atölyesi kendisine kurulduğunu, anneleri Birten Gökyay'ın da bu işi bitmeme ettirmesi yardımıyla ASO'ya mukayyet evvel eş sanayici kendisine kayıtlara geçtiğini söyledi.

Hava yollarına hususi tayyare koltuğu, askeri uçaklara fırlatma koltuğu, doğacak uygulayım bilimi içeren drone, Hürjet projesi civar örnek dizaynı ve üretimi kabil değişik teknolojiler de geliştirdiklerini tamlayan Gökyay, üretimlerinin yüzdelik 40'lık tarafını 50'den birlikte tomar ülkeye ihraç ettiklerini aktardı.

Yenilenen İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi düşüncesince 4 binden birlikte tomar hususi dizayn aşağı mahalle ürettiklerini anlatım fail Gökyay, İstanbul Havalimanı'nda ise 32 bin geçici tatil koltuğu yaptıklarının altını çizdi.

Gökyay, finans, eğitim, iblağ ve afiyet sektörlerinde önde mevrut türlü firmalara möble sağladıklarını vurgulayarak, yenilikçi ve işlevsel boşluk açısıyla bugüne değin beniz binden birlikte tomar kalburüstü plan gerçekleştirdiklerini anlattı.

Tüm üretimlerini Ankara'da gerçekleştirdiklerini vurgulayan Gökyay, şu şekilde bitmeme etti:

"35 milyon avroluk satışla yılı kapattık. Ciromuzu döviz bazında yüzdelik 40'tan birlikte tomar büyütmeyi amaçlıyoruz. Son 2 yılda 10 milyon avroluk envestisman yaptık. Doğal ahşabı hassaslıkla işleyecek, plastik enjeksiyonda özlük kalıplarımızı üretecek yatırımlar yaptık. NUMAŞ'ın uygulayım bilimi önlem seviyesi 8,5. Bunun anlamı, ortaklık tayyare hazırlamaya müheyya demek. Şirket kendisine endamsız birlikte müddet zarfında bu mevzuda da araştırmalarını tamamlayıp, ticari gayeli önemsiz uçaklar üretmiş olacağız. Hepimiz bilmeliyiz ki doğacak hedefler koymazsanız, uygulayım bilimi üretmezseniz, araştırmaya pınar ayırmazsanız; kalifiye insanoğlu deposu yetiştiremezsiniz."

"Ülkemize makbul kelimesiz ambargoların önüne geçiyoruz"

Gökyay, topu topu dünyada mahsul önlem zinciri negatif etkilenirken Nurus kendisine çabucak amudi entegrasyona tedricen özlük parçalarını üretmeye başladıklarını ve başarılarının gerisinde bunun yattığını anlattı.

Kendi uçağını, denizaltısını, otomobilini yapabilen birlikte ülkede, emek vermek koltuğu, möble komponentleri imalatının uğrunda bariyer olmadığını dile getiren Gökyay, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ürünlerimizi burada yapım buyurmak düşüncesince muktezi topu topu durum yatırımlarımızı, durum yapım fail makineleri de tasarlayarak, ülkemize makbul kelimesiz ambargoların önüne geçiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla uygulayım bilimi üssü olmayı hedefliyoruz. Mobilya üretiminde iklim dışından kabul buyurmak durumunda kaldığımız aşırı sayıda parçayı kendimiz üretebilmek benzeri evvela bunların makinelerini ürettik, arkası esna ihtiyacımız bulunan parçalara yöneldik. Bu cesaretimiz Nurus'un zerre temini ve mahsul sürekliliği dair aşırı şimdi engellenmeyen ve çelimli olmasını sağladı. Bu iş bire birlikte vakitte yerel istihsal oranımızı da iyi yukarılara çekmiş oldu. 2022 senesinde Türkiye’nin en iri şube toprak kayması gerçekleşecek. İstanbul Finans Merkezi ile yaşama geçecek Türkiye'nin en iri şube göçüne inovasyon kapasitemiz, uygulayım bilimi istihsal kabiliyetimiz ve yerel gücümüz ile talibiz. Buraya taşınacak beniz bine andıran para çalışanına mıhlı şube mobilyası, kişiselleştirilebilen emek vermek koltuğu seçimine hazırız."

Çin'in Türkiye'den 2 büküm şimdi fiyatlı bulunduğunun altını çizen Gökyay, amaçlarının, mobilyanın alınmadan atılmaya derece sabık müddette müşterinin dünyanın en ehven mobilyasına ehil olması bulunduğunu anlatım etti.

Gelecekte ihtimal masa ve sandalyelerden aşırı cıvıl cıvıl kelimesiz odaların görülebileceğini vurgulayan Gökyay, şunları kaydetti:

"Türkiye'deki şube mobilyası kütlesi 650-700 milyon dolar civarında. İthal mahsulat bu pazarda aşırı önemsiz birlikte hisse ile toprak alıyor. Ürünlerimizi 20 sene kullanan nice müşterimiz var. Salgının arkası esna sağlığın önemi şimdi net ayırt edildi. Ürünlerimize iklim içerisinden ve dışından ağırbaşlı birlikte arzu geliyor. 25-30 Ocak tarihlerinde İstanbul Mobilya Fuarı var. Dünyadaki dayanıklı aşırı möble fuarı bozma oldu. Dolayısıyla ister Avrupa gerekse Amerika düşüncesince en zeki istihsal kaynaklarından birisi Türkiye."

Gökyay, tasarımdaki inovasyon başarılarla dünyada geleceği şekillendiren 200 markanın toprak almış bulunduğu Alman Tasarım Konseyi’ne çağırma edilen evvel ve yegâne Türk markası oldukları bilgisini verdi.

"Çocuklar bundan sonra okulda bağırarak konuşmayacak"

Kompozit malzemeler dalında icra ettikleri çalışmaların drone, tayyare bedeni imalinde kullanıldığı kabil otomotiv sektöründe karavanlarda da kullanıldığını aktaran Gökyay, büro ve ofislerde kavga ve özen dağıtan kontrolsüz nağme yayılımının önüne geçecek dizaynlar yaptıklarını anlattı. Gökyay, böylelikle okulda tınlayan düz hasebiyle evlatların bundan sonra bağırarak bahsetmek durumunda kalmayacağını söyledi.

Bunun beraberinde bebek skolyozunu pürüz olmak düşüncesince de birlikte aşağı mahalle sırtı geliştirdiklerini açıklanan Gökyay, ürünün nitelik arama çalışmalarının hala sürdüğünü anlattı.

Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay da müstevli hasebiyle evden çalışmaya geçildiğinde nice firmanın kemirmek sandalyesi üstünde bu işin olabileceğini düşündüğünü fakat ilerleyici yıllarda bunun akla yatkın olmadığının anlaşıldığını belirtti.

Gökyay, levent boylu müddet iskemle üstünde emek vermesi müstelzim birlikte bireyin makul kendisine birlikte emek vermek koltuğu kabilinden desteklenerek çalışabileceğini, hırçın hallerde ise ağırbaşlı afiyet sorunları yaşanabileceğinin altını çizdi.

"Uçan şeyler üretiyoruz, kargo uçağı elde yapmak istiyoruz"

Toplantının arkası esna matbuat mensuplarına fabrikayı gezdiren Renan Gökyay, kullandıkları birlikte makineyi göstererek, bunu kendilerinin geliştirdiğini ve falsosuz çalıştığını fakat benzerlerinin hayattaki eksik ödeme averajının yüzdelik 30 bulunduğunu aktardı.

Gökyay, fabrikada icra ettikleri kargo dronlarını da göstererek, şu detayları paylaştı:

"PTT 3 sene evvela birlikte eksiltme açtı, o devir çalışmaya başladık. Bizden ayrılan birlikte çalışanımız Zyron niteleyerek birlikte ortaklık kurdu. Bizim hakkımızda o çevrim 'bünyesinde tayyare mühendisi çalıştırıyor' niteleyerek aşırı gıybet baskı lakin birlikte şeyi 40 bitirme söylerseniz olurmuş. Bugün bizlere tanım edilen uçar şeyler üretiyoruz, bu mevzuda endamsız mesafeye inip kalkabilen birlikte kargo uçağı elde yapmak istiyoruz. Karadeniz'deki katıksız afetlerden, depremlerden aşırı etkilendik. Acil halde birlikte bölgelere birlikte şeyler aksettirmek türkiye düşüncesince aşırı önemli. Faydalı yükünün 250-300 kilo bulunduğu birlikte uçar şuurluluk düşünün. Bu yükleri atarken yönlendirebilen birlikte uygulayım bilimi ile çalışacak insansız birlikte uçar şuurluluk 1,5 yıla derece elimizde olur."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler