Açıköğretim Fakültesi'nin yeni web adresi öğrencilerle buluşuyor

Açıköğretim ailesine dahil olan ve eklenmek talip hepsi öğrencilere hâlâ yararlı ve emeksiz erişilebilir edinmek üzere “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Staj ve Uygulama Dersleri” isminde internet sayfası öğrencilerin erişimine açıldı.

Eğitim - 2 yıl önce

Staj ve Uygulama Dersleri Koordinatörlüğünde Acil Durum ve Afet Yönetimi, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Laborant ve Veteriner Sağlık üzere yetişim zorunluluğu mevcut ön lisans programlarına mukayyet öğrencilerin, dünya ortamında ve dünya haricinde yetişim başvuru, yetişim değerlendirme, yetişim muafiyeti, sigorta işlemleri ve kurum/kuruluşlar ile teşrikimesai işlemleri yürütülüyor. Staj ve Uygulama Dersleri Koordinatörlüğü web adresinden programlar karşı nice bilgiye muvasala sağlanıyor.

Programlar karşı ayrıntılı bilgilere, paylaşılan sayısal içeriklere, podcast ve duyurulara, yetişim ve yürütüm derslerimizi ile ait anket, araştırı ve değerlendirmelere, öğrenci röportajlarına, radyo söyleşilerine ve stajı bulunan programlar karşı nice bilgiye bundan sonra Staj ve Uygulama Dersleri Koordinatörlüğü web adresinden https://stajveuygulamadersleri.anadolu.edu.tr/ muvasala sağlanıyor.

Bahadır Turgut

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Haftanın Öne Çıkanları

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor

2022-11-04 16:54 - Eğitim

Doğu Akdeniz'de popülasyonu küsurat tahrilli pisik balıkları su altı kamerasında

2022-11-04 16:55 - Yaşam

Açıköğretim Fakültesi'nin yeni web adresi öğrencilerle buluşuyor

2022-11-04 17:53 - Eğitim

İlgili Haberler

FEDEK’ten iki lisans programına akreditasyon

14:07 - Eğitim

Uluslararası bilim topluluğu Türkiye’den uzman isme davet gönderdi

16:07 - Eğitim

BAU Global üyesi Bay Atlantic Üniversitesi NECHE akreditasyonu aldı

11:06 - Eğitim

Depremzede öğrenciler, eğitime çadır okullarda devam ediyor

15:06 - Eğitim

Depremden etkilenen öğrencilerden bahar yarıyılında katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak

14:07 - Eğitim

Günün Manşetleri