USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ZES’e üç ödül birden

Zorlu Enerji, 'Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Ağı ZES' ile ikisi arsıulusal kazanmak kadar toplamda üç ödüle müstahak görüldü.

ZES’e üç ödül birden
04-10-2021 14:40
04-10-2021 14:40

Zorlu Enerji, sürdürebilirlik odaklı acemi soy sop teknolojileri yaşama etmek amacıyla kurduğu Zorlu Energy Solutions (ZES) markası ile ikisi arsıulusal edinmek kabil mecmu üç ödül aldı. Şirketten meydana getirilen açıklamaya göre, ZES'in önceki ödülünü; Amerika merkezli Business Intelligence Group çeşidinden 2016 yılından beri herhangi bir yıl, dalında dünyanın en şişman şirketlerinin katılımıyla düzenlenen, sürdürülebilirliği iş uygulamalarının ayrılmaz bir parçası durumuna getirerek yöre üstündeki etkiyi dökmek düşüncesince çalışkanlık tay tay arabası herhangi bir büyüklükteki organizasyonun ve girişimin ödüllendirildiği Sustainability Awards'ta (Sürdürülebilirlik Ödülleri) aldı. Sürdürülebilir bir doğacak düşüncesince elektrikli anahtar altyapısının yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan ZES ‘Sustainability Awards -Yılın Sürdürülebilirlik Ürünü" ödülüne müstahak görüldü.

ZES, Birleşik Krallık'ın önde mevrut iş ödülleri sağlayıcısı bulunan Awards Intelligence çeşidinden maruz Best Business Awards ödülünde ise ‘'En İyi Sürdürülebilir Ürün ve Süreç Kategorisi''nin birincisi seçildi.

ZES'in sonuç almış olduğu ödül ise, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği'nin (SÜT-D), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin destekleriyle düzenlemiş olduğu VII. İstanbul Karbon Zirvesi kapsamında dizgi edilen ‘'2021 Düşük Karbon Kahramanları'' kapsamında geldi. ZES, limonluk gazı emisyonlarını azaltıp karbon kadem izini düşürmeye müteveccih toplumsal ve beceri çalışmalar tay tay arabası şirketler ve markalar ortada arazi alarak ödüllendirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler