USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jesus: "En iyi şekilde hazırlandık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Austria Wien maçına baş döndürücü iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "İstanbul'daki karşılaşma evveliyat iyi ortak son kabul etmek istiyoruz" dedi.

Jesus:
18-08-2022 01:04

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile futbolculardan Gustavo Henrique, ferda gece ezanı deplasmanda Austria Wien ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play-off turu önce maçı evveliyat planlı matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. Portekizli fen eş Jesus, ferda ağır müşterek maçın çıkarlarını beklediğini belirterek, "Rakibimiz Slovacko takımından hâlâ güçlü. Austria Wien Avrupa'da saygınlığı bulunan müşterek takım. Muhakkak bizlere güçlük çıkarmaya çalışacaklardır. Ama biz de iyi müşterek karşılaşma çıkarabilmek düşüncesince en çok aşırı şekilde hazırlandık. İstanbul'daki karşılaşma evveliyat iyi müşterek kâr kabul geçirmek istiyoruz" niteleyerek konuştu.

"Bir riziko bulunduğunu biliyoruz ancak bambaşka şansımız da yok"

Ezgjan Alioski, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'ın halleri kendisince da mütekellim Jesus, "Tabii ki fiziki kendisine aşırı iyi durumdalar diyemem, bu da normal. Ailoski bu vakit tek resmi karşılaşma oynamadı. İrfan ve Mert levent boylu devamlı sakatlıklardan çıktılar. Maçın yoğunluğunu kaldıracak fiziki halde olmamaları normal. Ama onlar tedbir sürecinde yaptığımız antrenmanların çoğunda arazi alamadıkları düşüncesince esasta şu anda oynadığımız küme ve Avrupa maçları onların fiziki durumlarını yine kazanabilmeleri düşüncesince müşterek fırsat. Evet, bunun müşterek riziko bulunduğunu biliyoruz ancak bambaşka şansımız da yok" açıklamasında bulundu.

"Fenerbahçe benimle beraberce gelişigüzel maçı tashih geçirmek düşüncesince oynayacak"

Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin gelişigüzel devir tashih geçirmek düşüncesince oynayacağını belirterek, "Rakip ki olursa olsun gelişigüzel maçı iktisap anlayışımız var. Bunun düşüncesince ve bu iyilikle sahaya çıkıyoruz. Bunu Austria Wien'den serbest kendisine söylüyorum. İki takımın Avrupa'daki sıralamasına baktığımızda aşırı aşağılarda bulunduğunu görüyoruz. Fenerbahçe de kâr senelerde Avrupa listesinde adalet etmiş olduğu yerlerde değil. Bizim gayemiz gruplar kalmak. Bu dü kademeli müşterek maç. Yarın önce maçı oynayacağız ve ikinci karşılaşma evveliyat iyi müşterek kâr kabul geçirmek istiyoruz" laflarını harcama etti.

"Her gündüz ofansif kendisine hâlâ dirilmek düşüncesince aşırı çalışıyoruz"

Tecrübeli fen adam, Fenerbahçe'nin daha dü küme maçı oynadığını söyleyerek, "Sezonun daha aşırı başındayız. Birlikte çalışmaya başlayalı 8 hafta oldu. O nedenden dolayı istediğim seviyeyi yakaladık dersem kendimi kandırmış olurum. Hala geliştirmemiz müstelzim şeyler var. Zamanla hâlâ da gelişecektir, hâlâ çelimli olacaktır. Belirtmiş olduğunuz üzere önce maçlarda aşırı müşterek tomar gol attık. Her gündüz ofansif kendisine hâlâ dirilmek düşüncesince aşırı çalışıyoruz" dedi.

Jesus, üç günde müşterek karşılaşma önleyen takımların gerçeklenmiş önce 11'lerini değiştirmesi icap ettiğini belirterek, "Fenerbahçe düşüncesince de bu gidişat muteber olacak zira dü karşılaşma ortada oyuncuların toparlanmak düşüncesince ehliyetli süreleri olmuyor. Bu dünkü müşterek gidişat değil. Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde uğraş fail takımların bu janr tadilat yapmaları gerekiyor. Biz 11 nefis müşterek kadro kurmuyoruz, kadromuz bizlere bu janr tadilat meydana getirecek olanağı veriyor. Yarın da ayrımsız şekilde olacak” niteleyerek laflarını tamamladı.

Gustavo Henrique: "İyi müşterek neticeyle evimize değiştirmek istiyoruz"

Gustavo Henrique ise maçla ilgili, “Rakibimize çalıştık, iyi tanıyoruz. Video analizlerimizi yaptık. Yarınki karşılaşma ağır olacak, Avrupa Ligi'nde oynanan gelişigüzel karşılaşma gibi. Hedefimiz iyi müşterek karşılaşma çıkarmak. Konsantrasyonumuz yüksek. İyi çalıştık, iyi müşterek neticeyle evimize değiştirmek istiyoruz” dedi.

"İyi müşterek vakit geçirip taraftarlarımızı bahtiyar geçirmek istiyoruz"

Çalışmaları en çok aşırı şekilde sürdürdüklerini anlatım fail Gustavo, “Buraya geldiğim önce andan itibaren kadro dostlarım çeşidinden aşırı iyi karşılandım. Hepsi aşırı iri oyuncular. Her hafta gelişerek çalışmalarımıza bitmeme ediyoruz. Hem teorikte bununla beraber uygulamada çalışmalarımızı en çok aşırı şekilde sürdürüyoruz. Hocamız beni buraya getirdi, kendisi buraya gelmemi istedi. Ben de beni istediği düşüncesince aşırı bahtiyar oldum. Bu punt karşıma çıkmış olduğu düşüncesince aşırı sevindim. Henüz hâlâ sezonun başındayız. İyi müşterek eylem süreci yaşadığımızı düşünüyorum. Hafta hafta, alıştırma alıştırma hâlâ iyiye gidiyoruz. İyi müşterek vakit geçirip taraftarlarımızı bahtiyar geçirmek istiyoruz” laflarıyla anlatım etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler