Emre Kocadağ: 'Sergen Yalçın’ın Beşiktaş defteri kapanmadı'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, takımdan ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defterinin kapanmadığını anlatım ederken, Fenerbahçe ile oynanacak bulunan derbi öncesinde toy hocayı takıma yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Spor - 3 yıl önce

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının peşi sıra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri uğrunda Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların Başkanı Ahmet Nur Çebi ve patronaj oturmuş şekilde ağır birlikte devirde Beşiktaş'ın yönetimine isteyen olduklarını tamlayan Kocadağ, "O süreçten itibaren ağır birlikte süreçti Beşktaş'ı toparlama hesabına neler yapabiliriz, onları düşündük ve Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın çocuğu ve bizin planlarımızın parçası şekilde akilane sürede takımın başına geldi.

Hocamızla bu arada ihtimal bu takımdan birlikte nesne gayrimümkün denilen dönemde, 10 yıl böke olunamaz denilen devirde önceki senemizde 2 yürek aldık. Hocamız ve tamamımız bu süreçleri yaşadık, hakkıyla 2 yürek alarak hem camiamızı sevindirdik bununla birlikte başarının dibine imza attık. Hocamız da bu işin önderliğini yaptı. Sene başlangıcında baş döndürücü iri ümitler, beklentiler, böke ergin ve 2 yürek almış ekipman şekilde şimdi iri beklentilerle başladı. İyi de birlikte ekip kurduğumuzu düşünüyorduk. İyi oyuncular, iri esame ekibe katıldı. Hem Şampiyonlar Ligi'nde bununla birlikte ligde amaca yürüyecek birlikte grup şekilde yola çıktık" dedi.

"Sergen Yalçın, Beşiktaş topluluğu düşüncesince baş döndürücü iri birlikte isim"

Gelinen noktada toplumun beklentilerini karşılayan sonuçların alınamadığını dile getiren Kocadağ, "Bir derinti etken mevcut ancak bu yaşanılan süreçte baş döndürücü ağırbaşlı yıpranmalar da yanında geldi. Biz de elimizden geleni, hocamızın bizlerden arzu etmiş bulunduğu devirde Ümraniye'de hocamıza arkalamak düşüncesince ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum. 2 hafta evvela de tığ birlikte müzakere yapmıştık. Biz hocamıza güvendiğimizi, tekrardan bitmeme etmesi ve denemesi icap ettiğini belirtmiştik. O da bire birlikte biçimde ayrıldı ancak bugün bakımından hocamız şimdi birlikte tomar Beşiktaş camiasına dokunca özgülemek istemediğini belirtti.

Biz de bunu akıllıca gördük. Sergen Yalçın, Beşiktaş topluluğu düşüncesince baş döndürücü iri birlikte isim. Çocuk yaşta bu kulübe gelip başarılara imza atan birlikte isim. Bugün bakımından bu kapıdan çıktı. Efsane birlikte aktör şekilde girmiş bulunduğu kapıdan söylence öğretmen şekilde çıktı. Çok iri birlikte yarar bulunduğunu düşünüyorum. Bundan ahir süreçte Sergen hocamız için, Beşiktaş'ın kapısı katiyen kapanmamıştır. Bugün hicran olmakta ancak tığ helalleşerek bunu gerçekleştirdik. Bazen bu süreçler yaşanmak yerinde kalıyor. Bundan sonrasıyla ait değerlendirmelerimizi yapacağız. Beşiktaş'ı baştan ayağa kaldıracağız, mukteza adımları atacağız" sanarak konuştu.

"Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defteri kapanmadı"

Hoca şekilde şimdi öncesinde birlikte planları olmadığını tamlayan Kocadağ, "Bugün bakımından çalışmalara başladık. İnşallah dobra birlikte hocayla anlaşıp getireceğiz. Kısa müddet içinde hocayı takıma katarız. Maddi mevzuyla ait gestalt yok, ödence maddesi yoktu. O noktada çapraz anlaşarak ayrıldık. Karşılıklı konuşuldu ve bizim infirak düşüncemiz olmadığını söyledik ancak yukarı fazladan mevrut birlikte proses var, hocamızın belirttiği birlikte uydurma var. Daha birlikte tomar dokunca özgülemek istemiyorum demesi camiayı düşündüğü, bizleri taraftara dirlik bulunduğu sorumluluktan dolayı. Hocamızın Beşiktaş defteri kapanmadı. Daha evvela de ayrılıklar yaşadı. Bizler de ayrılıklar yaşadık, gine geldik. Beşiktaş herhangi birlikte devir kalımlı bulunan unsur.

Belki tığ oluruz olmayız ancak Sergen öğretmen baştan bu kapıdan girecektir. Sergen Yalçın hocalık yönünde kendini tanıt etmiş durumda. Bizim filhakika içeride zat profesyonellerimiz, hocalarımız var. lider öğretmen takımın başlangıcında olacaktır. Daha sonradan bu hafta içinde öğretmen adaylarıyla görüşüp sonucu veririz. Yerli-yabancı dair birlikte nesne beyan eylemek istemem. Önümüze ne tercihler gelecek, kimler müsait, ki bizim istediğimize karşılık verecek öğretmen olarak, onları bu hafta içinde müddet gösterecek" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe derbisi öncesinde hocayı yetiştirmeye çalışacağız"

Şu an düşüncesince insan dair konuşmanın akilane olmadığını kail Emre Kocadağ, "Çok altın hocalar. ad üstünden bahsetmek akilane olmaz. Biz başkanımız ve profesyonellerimizle dizelge üstünden bakacağız. Derbi öncesine yetiştirmeye çalışacağız hocayı. Bizim tek insan üstünde tefekkür fırsatımız olmadı. Bu kulübü patronaj eylemek düşüncesince buradayız, birlikte hicran yaşandı üzerimize düşeni yapacağız. En iyisi olması içerisinden elimizden geleni yapacağız. Oyuncular da üzüldü. Geçen yıl dobra birlikte sayaç geçti. Çok başarılarla komple birlikte sezondu. Hocamız da oyunculara veda etti, oyuncular da teşekkürname etti" halinde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort - Bora Akyol

İLGİLİ HABER
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması
Haftanın Öne Çıkanları

IMF, faziletli enflasyonu arızi görüyor

2021-12-06 22:29 - Ekonomi

Türk doktorların uyguladığı 'kronik meme iltihabı tedavisi' tababet yaşamına dayanıklı oldu

2021-12-03 12:25 - Sağlık

Tahkim Kurulu'ndan Ahmet Nur Çebi'ye ret

2021-12-03 21:03 - Spor

Görselleri doğru yorumlayan başarılı olur

2021-12-08 13:06 - Eğitim

'Omicron tam aşılanmamış herkesi etkileyebilir'

2021-12-03 10:54 - Sağlık

Burdur'da kör 67 yaşındaki avrat 13 yılda hafız oldu

2021-12-03 20:43 - Yaşam

Kerem Aktürkoğlu: 'Uzun yıllar Galatasaray’a çalışmak istiyorum'

2021-12-02 21:49 - Spor

Merkez Bankası Kasım Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı

2021-12-06 11:28 - Ekonomi

Borsa haset 1.910 puanın elden üstünde tamamladı

2021-12-03 18:24 - Ekonomi

Hatayspor, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor

2021-12-03 20:04 - Spor

İlgili Haberler

FIFA Başkanı Infantino ile alakalı "özel uçak" anket dosyası kapatıldı

12:06 - Spor

Bayern Münih çeyrek finalde !

09:05 - Spor

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:05 - Spor

Çalımbay: 'Fiorentina’dan korkmuyoruz'

02:05 - Spor

Isaac Cofie: 'İyi oynayacağız ve kazanacağız'

01:06 - Spor

Günün Manşetleri